IGOR KOJIĆ O SUKOBU TRENERA I KAPITENA ZVEZDE Milan Borjan je dobri duh crveno-belih
Foto: Kurir Televizija

GOSTOVANJE NA TV KURIR

IGOR KOJIĆ O SUKOBU TRENERA I KAPITENA ZVEZDE Milan Borjan je dobri duh crveno-belih

Fudbal -

Bivši golman i veliki zvezdaš je posebno istakao da je Milan Borjan uz Nemanju Vidića, Marka Pantelića i Nikolu Žigića, verovatno najbolji igrač Zvezde u 21. veku.

Bivši golman, fudbalski agent i pre svega veliki zvezdaš Igor Kojić, gostujući u jutarnjem programu na TV Kurir, izjavio je da veruje da će sukob trenera Crvene zvezde dejana Stankovića i golmana Milana Borjana biti prevaziđen, kako i da će izgladiti odnose.

- Ne mogu da verujem da neko može da kaže da je Milan Borjan smeće. Poznajem ga dugo, veliki je čovek i sportista. Jedan je od najboljih igrača Crvene zvezde možda u ovom veku. Svaki igrač nosi veliko breme u Crvenoj zvezdi. Nije neočekivano da ovako na kraju, u afektu, dođe vruća reč. Ako je i bilo, verujem da su njih dvojica to ubrzo rešili, jer su pre svega veliki ljudi i sportisti - rekao je Kojić.

Igor Kojić
foto: Damir Dervišagić

On je posebno istakao i da je Milan Borjan uz Nemanju Vidića, Marka Pantelića i Nikolu Žigića, verovatno najbolji igrač Zvezde u 21. veku.

- Borjana posmatram kao dobrog duha Crvene zvezde. Ovakve stvari se dešavaju i u najvećim klubovima, bilo da se radi o Realu iz Madrida ili Mančester junajtedu. Borjan je u prethodnih pet sezona sa ostalim ključnim igračima pokazao da im je Crvene zvezda uvek bila na prvom mestu, što potvrđuju dobri rezultati u Evropi, dva učešća ui Ligi šampiona i četiri titule zaredom u Srbiji - rekao je Igor Kojić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track