KAŽEM JA DAČIĆU: "DAJ NEKU DALMATINSKU!" Srpski političar i fudbalska legenda se slučajno sreli, a Ivica mu odmah zapevao na uvce
Foto: Screenshot/Youtube, Screenshot

sjajna priča!

KAŽEM JA DAČIĆU: "DAJ NEKU DALMATINSKU!" Srpski političar i fudbalska legenda se slučajno sreli, a Ivica mu odmah zapevao na uvce

Fudbal -

Nedavno je predsednik Narodne skupštine, Ivica Dačić, otkrio da je dobio ime po čuvenom fudbaleru, Ivici Šurjaku.

Šurjak je legenda jugoslovengskog fudbala, a informacija koju je otkrio srpski političar stigla je i do njega.

- Video sam da je to rekao na televiziji. Simpatično je to, a imali smo mi lep slučajni susret. Bila je Nova godina, 1. januar. Bio sam sa ženom u Beogradu i tog 1. januara smo šetali gradom i poželeli smo da ručamo negde. Tada su glumci i pevači služili goste - rekao je Šurjak za Nedeljnik:

I dođemo u kafanu, a unutra Ivica Dačić slavio rođendan. Prišao mi je i rekao:

"Drago mi je da vas vidim". Bio je izuzetno ljubazan i rekao da je tu za sve što nam treba. Onda je uzeo mikrofin. Lepo peva. Kažem mu ja u jednom momentu: „Daj, Ivice, neku dalmatinsku“, i on krene italijansku kanconu. Bio je jako ljubazan. Ostali smo dugo u toj kafani, sve je bilo divno, a iznenadilo me je jer su me ljudi prepoznali a prošlo je puno vremena od igračke karijere - zaključio je Šurjak.

Legendarni Ivica Šurjak je 10 godina igrao za Hajduk iz Splita, a tokom karijere je bio član Pari Sen Žermena, Udinezea i Saragoze.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track