02:18

Piksi dobio prestižnu nagradu u Nišu, pa otkrio šta očekuje na svetskom prvenstvu

ličnost godine

PIKSI OTKRIO ŠTA OČEKUJE NA SVETSKOM PRVENSTVU! Posebnu pažnju izazvao razlog zašto je stavio crvenu kravatu, a nije ZBOG ZVEZDE

Fudbal -

Žiri Sekcije sportskih novinara Niša odlučio je da nagradu "Sportska ličnost godine Niša" za 2021 dodeli selektoru fudbalske reprezentacije Srbije Draganu Stojkoviću. Nagrada je dodeljena sinoć u rodnom gradu Nišu.

- Svaki moj dolazaj u Niš doživljavam emotivno. Razlog znate. I karavata je crvene boje, zbog Radničkog iz Niša, kluba u kom sam počeo. Imam veliku privilegiju i čast da budem u ovom društvu velikana - rekao je za Kurir televiziju Dragan Stojković Piksi, selektor fudbalske reprezentacije Srbije.

piksi
foto: Kurir Televizija

- Utisak je da sam srećan i zadovoljan, i posebno mi je što dolazi od ljudi iz Niša, koje zaista volim najviše na svetu - kaže on.

piksi
foto: Kurir Televizija

- Naučili ste da slušate neka moja razmišljanja od prošle godine koja se se obistinila. Meni je dragoi da ono što sam vam govorio, da sam bio u pravu i da sam verovao u te reči. Ima dovoljno vremena do sledećih izazova koji predstoje. Želimo da budemo bolji, nego što smo sada. Podržite nas, a mi vas nećemo razočarati - dodao je Dragan Stojković Piksi.

piksi
foto: Kurir Televizija

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

02:17

PIKSI JE BIO UZ RAME MARADONI! Što nije uradio kao igrač, vratiće mu se kao selektoru! Karajlić: Ne bi se začudio da uzme BOGINJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track