BOMBA, BOMBA, BOMBA! ČUVENI TAJMS OBJAVIO: Dušan Vlahović ide u Borusiju Dortmund? Cena - 80.000.000 evra!
Foto: EPA/EMANUELE PENNACCHIO

MILIONERI HOĆE SRPSKOG NAPADAČA

BOMBA, BOMBA, BOMBA! ČUVENI TAJMS OBJAVIO: Dušan Vlahović ide u Borusiju Dortmund? Cena - 80.000.000 evra!

Fudbal -

Bombastična vest stiže nam iz redova ostrvskih medija.

Kako piše britanski "Tajms" srpski fudbaler Dušan Vlahović karijeru bi mogao da nastavi u Nemačkoj. Preciznije u Borusiji iz Dortmunda.

Potrebno je znati da "Tajms" nije tabloid i da su njihove informacije izuzetno respektabilne. Obično sa ovakvim stvarima ne greše.

"Milioneri" su spremni da iskeširaju čak 80 miliona evra za srpskog napadača, ukoliko narednog leta ostanu bez prve zvezde tima Erlinga Halanda.

Erling Haland
Erling Halandfoto: Profimedia

Kada u julu naredne godine bude počeo letnji prelazni rok, svi zainteresovani klubovi moći će da konkurišu za Norvežanina čija izlazna klauzula iznosi 75 miliona evra, a aktiviraće se po završetku sezone.

E sad, kako se u sve ovo uklapa srpski fudbaler?

Fiorentina Vlahovića ceni 80 miliona evra, pa čelni ljudi Borusije izdatak za Srbina mogu da sračunaju pod samo pet miliona ako prodaju Halanda, što je u odnosu cena - kvalitet pravi dobitak!

Dušan Vlahović
foto: EPA

Sada, ostaje da lebdi u vazduhu pitanje, da li će Dušan prezimiti u Fiorentini, sobzirom da su na zimskoj pijaci u red za njega stali evropski velikani poput Juventusa, Atletika, Totenhema, Mančester sitija...

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track