GROBARI ZAHVALITE SE NJOJ: Evo zbog koga je ljubimac navijača Partizana ponovo u Beogradu! FOTO
Foto: Starsport©

sve zbog supruge

GROBARI ZAHVALITE SE NJOJ: Evo zbog koga je ljubimac navijača Partizana ponovo u Beogradu! FOTO

Fudbal -

Supruga Rikarda Gomeša, Katja, poreklom iz portugalskog grada Gimaraeša, insistirala da se napadač ovog leta vrati u glavni grad Srbije

Napadač sa Zelenortskih ostrva Rikardo Gomeš je letos stigao u Partizan kao slobodan igrač, a onda postao ubedljivo najbolji strelac u Superligi Srbije sa 18 datih golova.

On je nedavno, tačnije 18. decembra, u Beogradu proslavio jubilarni 30 rođendan.

Zanimljivo je da za njegov povratak u Partizan ogromne zasluge ima supruga Katja, sa kojom ima sinove Lukasa i Tijaga. Upravo je ona insistirala da se napadač vrati u Beograd jer se, iako je poreklom iz Gimareša, najbolje osećala u glavnom gradu Srbije.

I odlučio je Rikardo da izabere sreću i mir u kući pre novca, pominjalo se da su Al Hilal i Al Nasr nudili oko tri miliona evra za dve godine ugovora. Pre ovog mandata u Partizanu je ime izgradio u Portugalu, Turskoj i Ujedinjenim Arapskim Emiratima, ali ni u jednom klubu nije bio ovoliko produktivan kao u crno-belom dresu. Rikardo Gomes je u dva navrata u partizanu postigao ukupno 38 golova, dok je ze reprezentaciju Zelenortskih ostrva odigrao 14 utakmica i samo jednom se upisao u strelce.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track