ZATEGNUTIJA OD PRAĆKE: Sanja častila pratioce VRELOM FOTKOM! Zbog nje se Eros Ramacoti znojio, a namučila je i Nenada Lalatovića
Foto: Instagram/sanjabebaaa

svaka čast

ZATEGNUTIJA OD PRAĆKE: Sanja častila pratioce VRELOM FOTKOM! Zbog nje se Eros Ramacoti znojio, a namučila je i Nenada Lalatovića

Fudbal -

Čak i da ne objavljuje često fotografije sa treninga, svima koji su videli fotografiju sa odmora na Sejšelima znali bi da Sanja Kružević pazi na svoju liniju.

BNju je dovela do savršenstva, pa sada zategnuta može da se šeta na egzotičnim ostrvima usred Indijskog okeana.

A, kada je već tako može i da časti pratioce na društvenoj mreži Instagram, njih 55.000, vrelim fotografijama u kupaćim kostimima.

Navikla je sve koji su se "okupili" na njenom profilu na objave koje privlače puno pažnje, ali ovaj put je otišla korak dalje.

Sanja Kružević je javnosti postala poznata tokom konferencije za medije FK Vojvodina kada je tadašnji trener Nenad Lalatović imao problem da kontroliše pogled.

Članica PR tima srpskog velikana, potom je dobila na popularnosti, a posle susreta s njom ni čuveni pevač Eros Ramacoti nije ostao ravnodušan.

Italijan koji uživa svetsku slavu je nakon jednog koncerta u Beogradu upoznao Sanju i njene drugarice, a po fotografijama i snimcima koji su tom prilikom nastali lako se zaključi da je bio oduševljen prilikom da provede kratko vreme sa srpkinjom.

1 / 8 Foto: Instagram/sanjabebaaa

Kurir sport

Bonus video:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja