00:15

Trening Dušana Vlahovića

bez predaha

KURIR OTKRIVA: Evo na kojoj dalekoj destinaciji se nalazi Dušan Vlahović, koji i na odmoru "kida" u teretani! VIDEO

Fudbal -

Napadač Fiorentine otišao u Dubai da "napuni baterije" dok traje prvenstvena pauza u Italiji zbog božićnih i novogodišnjih praznika

Srpski reprezentativac Dušan Vlahović je fantastičnim uspehom u 2021. godini sa 33 postignuta gola u Seriji izjednačio rekord slavnog Portugalca Kristijana Ronalda po broju datih golova. Međutim, napadač Fiorentine i jedan od najtraženijih mladih igrača Evrope se ne opušta, iako je trenutno na kratkom odmoru zbog prvenstvene pauze u Italiji. Na svom Inastagram nalogu je objavio video snimak na kome se vidi kako vredno trenira u teretani.

Kurir ekskluzivno otkriva da se Dušan Vlahović nalazi u Dubaiju, u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, gde je otišao da "napuni baterije" dok je pauza na Apeninskom poluostrvu zbog božićnih i novogodišnjih praznika. Inače, u januaru Fiorentinu očekuje čak pet takmičarskih mečeva. Prvi je na programu već 6. januara u Firenci u prvenstvu protiv Udinezea, a tri dana kasnije sledi gostovanje Torinu.

Veliko iskušenje biće gostovanje u Napulju 12. januara u Kupu Italije, a potom slede prvenstveni susreti sa ekipama sa začelja italijanske Serije A: kod kuće sa Đenovom (17. januar) i u gostima u Kaljariju (23. januar). Biće početkom iduće godine veoma naporno za "ljubičaste", ali nema sumnje da će se Vlahović potpuno spreman vratiti iz Dubaija pred nove izazove u narednoj godini.

Pre samo nekoliko dana, Vlahović je gostovanjem u Veroni, gde je Viola igrala nerešeno (1:1), završio impresivnu godinu, u kojoj je postao "kralj strelaca" u italijanskoj Seriji A, a sa reprezentacijom Srbije je izborio plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru sledeće godine.

00:15

Trening Dušana Vlahovića

Kurir sport/ L. D.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track