KONAČNO! SVETSKI VELIKAN POSLAO PONUDU ZA MITRA OD ČAK 40.000.000 EVRA! Kralj napušta London i kreće da se bori za TRON EVROPE!
Foto: Profimedia, Printscreen

bomba sa apenina

KONAČNO! SVETSKI VELIKAN POSLAO PONUDU ZA MITRA OD ČAK 40.000.000 EVRA! Kralj napušta London i kreće da se bori za TRON EVROPE!

Fudbal -

Juventus želi da dovede najboljeg strelca u istoriji Srbije Aleksandra Mitrovića, koga želi da zadrži Fulam zbog povratka u Premijer ligu

Italijanski velikan Juventus, prema pisanju "Eurosporta", na adresu Fulama dostavio ponudu od 40 miliona evra! Ipak, iz redova engleskog drugoligaša nadaju se da će uspeti da privole srpskog golgetera da ostane u Londonu, u borbi za povratak u Premijer ligu.

Juventus poprilično kuburi sa napadačima ove takmičarske godine, što govori činjenica da su fudbaleri "stare dame" iz Torina ove sezone svega 27 puta zatresli protivničku mrežu, dok je, primera radi, samo Mitrović ove sezone postigao 22 pogotka!

Aleksandar Mitrović
foto: FSS

Španski napadač Alvaro Morata neće biti otkupljen od strane italijanskog kluba, pa će se na kraju pozajmice vratiti u Atletiko Madrid, dok Paulo Dibala i dalje ne pristaje da potpiše novi ugovor. Pored Mitrovića, želja Juventusa je i Dušan Vlahović, ali iz redova Fiorentine ne žele da svog napadača puste u omraženi tim.

Kurir sport

Bonus video:

00:37

Fudbaleri Hajduka pevali mrzim Dinamo, srpsko ime to!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track