VLAHOVIĆ U PROBLEMU, NEĆE GA NIKO! Srpski golgeter PRESKUP za evropske velikane
Foto: Profimedia

spekulacije

VLAHOVIĆ U PROBLEMU, NEĆE GA NIKO! Srpski golgeter PRESKUP za evropske velikane

Fudbal -

Dušan Vlahović srpski fudbaler obeležio je 2021 godinu fantastičnim partijama na terenu.

Prava pomama zavladala je za srpskim golgeterom, postao je jedan od najtraženijih fudbalera u Evropi, međutim prema poslednjim informacijama došao je do toga da polako ali sigurno od njega odustaju veliki klubovi.

Ako je verovati engleskom tabloidu "Dejli star" Vlahović je navodno zatražio od klubova koji bi da ga angažuju ogromnu platu.

Tačnije, "tražio je da prima 200.000 funti nedeljno", što je oko 236.870 evra. I to neto, odnosno kada se odbiju svi porezi.

"Izgleda da je Vlahović time udaljio sebe od premijerligaških klubova, od kojih su ga najpažljivije pratili Arsenal i Totenhem, a koji bi sada mogli da odustanu od njegovog angažovanja zbog takve želje. Fiorentina bi njega da pusti ovog januara za oko 83 miliona evra, teško da će novonastala situacija dovesti do transfera, iako je Mančester siti već ranije odustao od dovođenja Srbina, što je prvobitno otvorilo vrata konkurentima 'građana' iz Premijer lige", piše pomenuti tabloid.

Dušan Vlahović
foto: Profimedia

Zanimljivo da u istom danu u kome su Englezi pisali da Totenhem i Arsenal izgleda odustaju od Vlahovića zbog željene plate "Gazeta delo sport", tačnije njen novinar Karlo Laudiza, obelodanio je da je Juventus digao ruke od srpskog golgetera.

"Uzimali su u upravi Juvea u razmatranje i angažovanje Vlahovića, i Antonija Marsijala, i Pjer-Emerika Obamejanga, i Aleksandera Isaka, i Maura Ikardija, ali su rešili da se potpuno fokusiraju na januarsko dovođenje špica Sasuola, Đanluke Skamake. Za ovog igrača njegov klub traži 40 milona evra, ali čelnici Juventusa su uvereni da mogu da izvedu sličan transfer poput onog u čijoj je glavnoj ulozi bio Manuel Lokateli", tvrdi pomenuti novinar.

.Ipak kako je Vlahović igrao u 2021, nema sumnje da će ako ne u januaru, onda u predstojećem letnjem prelaznom roku, fantastičan srpski gogleter biti velika želja najvećih klubova Evrope.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track