Najnovije vesti

KAKVA LAŽ IZ HRVATSKE! HTELI DA PREDSTAVE DA PARTIZAN NEMA PODRŠKU NAVIJAČA! Ovo je ISTINA, crno-beli duplo bolji od Dinama!
Foto: Starsport

netačni podaci

KAKVA LAŽ IZ HRVATSKE! HTELI DA PREDSTAVE DA PARTIZAN NEMA PODRŠKU NAVIJAČA! Ovo je ISTINA, crno-beli duplo bolji od Dinama!

Fudbal

Ove sezone je poseta na fudbalskim utakmicama na stadionima bivše Jugoslavije je veoma mala, najviše zbog problema sa virusom korona, ali i lošom infrastrukturom na većini stadiona.

Hrvati su pokušali da izbroje navijače, naravno na štetu klubova iz Srbije i izneli veliku laž da je najgledaniji klub na Balkanu Hajduk iz Splita (9,867 prosečno po meču), a da je od Partizana gledaniji zagrebački Dinamo i da ga nema u prvih deset!

Međutim, istina se sasvim drugačija. Zvezdu je na "Marakani" gledalo u proseku 10.300 gledalaca, odnosno na 10 utakmica ukupno 103.003, mada je i to svakako preuveličano! Partizan je na 11 utakmica ove jeseni kao domaćin imao podršku 46.783, odnosno 4.283 u proseku po meču, što duplo više nego zagrebački Dinamo.

Među deset najgledanijih po poseti na domaćen terenu i na visokom petu mestu je Radnički 1923 iz Kragujevca, sa ukupno 31.250 pristalica na 10 utakmica (3.125 prosek po meču).

Kurir sport

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja