VIDIM DA PARTIZAN SLAVI, OTVARAJU ŠAMPANJAC, PRAVE ŽURKE... Terzić o planovima u 2022: U narednih 5 godina sebe vidim u Zvezdi!
Foto: Zorana Jevtić

OPTIMISTA

VIDIM DA PARTIZAN SLAVI, OTVARAJU ŠAMPANJAC, PRAVE ŽURKE... Terzić o planovima u 2022: U narednih 5 godina sebe vidim u Zvezdi!

Fudbal -

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić ima velike planove u narednoj 2022. godini.

Terzić ima nameru da ostane među crveno-belima bar još pet godina.

"Smeo bih da se kladim da će u narednih pet godina Crvena zvezda makar jednom igrati polufinale, recimo, Lige Evrope", rekao je Zvezdan Terzić u novogodišnjem intervjuu za "Informer" i poručio da se bez učešća u UEFA takmičenjima sada ne može ništa, posebno zbog finansijskog bonusa koje nose.

A gde Terzić vidi sebe za pet godina?

"Ovde, u Crvenoj zvezdi", poručio je generalni direktor koji je nedavno obećao da će otići na kraju sezone ako se ne osvoji titula.

Zvezdan Terzić
foto: Dragana Udovičić

Terzić se osvrnuo i na debakl koji je podigao veliku buru u Crvenoj zvezdi.

"Napravljena su dva kiksa protiv Radnika iz Surdulice. To je nedopustivo. Pokazalo se da nam je veliki broj utakmica odvukao pažnju i da smo u te dve utakmice ušli sa određenom dozom potcenjivanja i kažnjeni smo gubitkom pet bodova. Međutim, dva derbija donose šest bodova, tako da je i dalje sve u našim rukama. Ako smo pravi i želimo da budemo šampioni, moramo da pobedimo Partizan u obe utakmice. Već vidim da slave, otvaraju šampanjac, prave žurke. S pravom, imali su izvanrednu polusezonu, čestitam im, ali ima još mnogo da se igra", poručio je Terzić.

Crvena zvezda, Zvezda, FK Crvena zvezda
foto: Starsport

(Kurir sport/Informer)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track