BRITANKA GLEDANJEM U ŠPARGLU PREDVIĐA BUDUĆNOST! Mistik Veg najavljuje: REPREZENTACIJA SA BALKANA će osvojiti Mundijal u Kataru!
Foto: Profimedia

Proročica

BRITANKA GLEDANJEM U ŠPARGLU PREDVIĐA BUDUĆNOST! Mistik Veg najavljuje: REPREZENTACIJA SA BALKANA će osvojiti Mundijal u Kataru!

Fudbal -

Raznih vidovnjaka smo se nagledali i naslušali prethodnih godina i decenija, a retko ko od njih je tačno prognozirao sportske rezultate.

Da li u tu grupu spada i Britanka Džemima Pekington (65) ostaje da se vidi krajem ove 2022. godine.

Pekington, koja je poznata pod nadimkom "Mistik Veg" (Mistična veganka) gledanjem u šparglu proriče budućnost. Njen metod je takav da baca špargle, a onda gledajući njihov raspored posle pada predviđa događaje.

E pa, Mistična Britanka je predvidela da će predstojeće Svetsko prvenstvo u Kataru osvojiti Hrvatska.

- Tehnika mi se nije promenila, bacam špargle i gledam šta se događa s njima. Odmah mogu da donesem zaključak jer imam godine iskustva. Obično sam tačna 75-90 posto. Svake godine prolazim kroz ono što sam predvidela i pomislim: to je tačno. Obično mi jedna stvar promakne, ali nikad nisam daleko - tvrdi Džemima.

Britanka je između ostalog predvodela Bregzit, odlazak Harija i Megan s kraljevskog dvora, dolazak Borisa Džonsona za premijera, ili i trijumf Endija Marija na Vimbldonu.

Ona dodaje da će Svetsko prvenstvo u Kataru obeležiti brojne kontroverze. Dodala je i kako misli da Mančester siti neće osvojiti Premijer ligu iako ima veliku prednost. I dodaje: pazite se Mančester junajteda.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track