ZVEZDA I PARTIZAN O OVOME MOGU DA SANJAJU: Nestvarna suma novca, Dinamo obara sve rekorde zbog egzotične transfer BOMBE!
Foto: Profimedia

ludilo...

ZVEZDA I PARTIZAN O OVOME MOGU DA SANJAJU: Nestvarna suma novca, Dinamo obara sve rekorde zbog egzotične transfer BOMBE!

Fudbal -

Odavno je poznato da Dinamo odlično zna da proda igrača za veliki novac, a sada su blizu i rekordnog, ulaznog transfera.

Letos je mladi Joško Gvardiol prodat Lajpcigu za neverovatnih 18.000.000 evra, Lovro Majer je Zagrepčanima doneo 12.000.000 transferom u Ren, a pamte se i ogromne sume koje je Dinamo dobijao prethodnih godina.

Među gomilom velikih obeštećenja koja su stigla na račun kluba iz prestonice Hrvatske, izdvaja se prelazak Danija Olma u Lajpcig za 20.000.000 evra.

Sve to se odrazilo i na kupovinu šampiona naših komšija, međutim, do sada nije viđen transfer kakav se sprema.

Ako verujemo Jutarnjem listu, Dinamo je uspeo da snizi cenu transfera i da dogovori detalje sa Martinom Ojedom i njegovim još uvek aktuelnim klubovm, Godoj Kruzom.

Ekipa sa Maksimira će za levo krilo izdvojiti čak 5.300.000 evra što je najveće obeštećenje koje je klub izdvojio za jedan transfer u istoriji.

Da ne pominjemo ostatak klubova sa prostora bivše Jugoslavije. Niko ne može ni da se poredi sa onime što Dinamo radi već godinama, a pitanje je kada će neko, na primer Crvena zvezda i Partizan moći da izdvoje toliko novca za jednog igrača.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track