IGRAČI NISU MOGLI DA SKLONE POGLED: Bivša misica sek*i plesom ostavila Zagreb BEZ DAHA! Krcate tribine u neverici zbog nje VIDEO
Foto: Instagram/anyabijelic

SVAKA ČAST

IGRAČI NISU MOGLI DA SKLONE POGLED: Bivša misica sek*i plesom ostavila Zagreb BEZ DAHA! Krcate tribine u neverici zbog nje VIDEO

Fudbal -

Navijači u Zagrebu su ostali u šoku kada je na scenu stupila nekadašnja misica, Anja Bijelić.

Ona je svojim nastupom zasenila futsal finale "Kutija šibica" u kojem je Krešimir Keta Bandić nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca pobedio Polikliniku Milojević rezultatom 4:3.

Anja (26) je oduševila okupljenje u Domu sportova, a mnoge je svojim plesom ostavila bez daha.

Ona je hrvatska misica koja je javnost prvi put oduševila pojavljivanjem u hrvatskom izdanju emisije "Ja imam talenat".

Nije puno vremena trebalo hrvatskim portalima da se raspišu o Anji, a o njoj i njenom fascinantom nastupu su govorili isključivo u superlativima.

Postala je druga pratilja na mis Hrvatske 2015. godine, kada je imala svega 19 godina. I tada se bavila plesom oko šipke, a sada akrobacijama, ali i zanosnim izgledom oduševljava šire mase.

Na njenom Instagram nalogu skupilo se više od 26.000.000 fanova koji redovno mogu da gledaju izazovna izdanja plavuše iz Zagreba.

Nastup sa futsal finala pred prepunim tribinama dvorane u Zagrebu, u kom su uživali čak i igrači, možete da pogledate na ovom snimku i to na vremenu od 36:20.

U nastavku nalaze fotografije sa Anjinog Instagram naloga.

1 / 6 Foto: Instagram/anyabijelic

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja