AU, KAKAV PROJEKTIL! Levica mu je uvek bila jača strana, golčina reprezentativca Srbije i bivšeg fudbalera Zvezde (VIDEO)
Foto: profimedia

bum!

AU, KAKAV PROJEKTIL! Levica mu je uvek bila jača strana, golčina reprezentativca Srbije i bivšeg fudbalera Zvezde (VIDEO)

Fudbal -

Početak 2022. godine u Francuskoj je doneo utakmice u Kupu, a jedan od mečeva omogućio nam je da prisustvujemo fantastičnom golu reprezentativca Srbije.

Mihailo Ristić je u šesnaestini finala Kupa, na meču njegovog Monpeljea doneo prednost protiv Strazbura i to na spektakularan način.

On je u 20. minutu šutirao iz velike udaljenosti, a to je učinio snažno i precizno. Lopta je od stative ušla u gol, a golman gostiju nije mogao ništa da uradi.

Ristićev gol možete da pogledate OVDE.

Mihailo Ristić
foto: Instagram

Još dok je na početku karijere igrao u Crvenoj zvezdi, bilo je jasno da je leva noga njegovo najjače oružje. Mihailo je od igrača veznog reda još u crveno-belom dresu dobio drugačiju ulogu, pa ga sada gledamo dok pokriva kompletnu levu stranu.

Za reprezentaciju Srbije je igrao sedam puta, a pod palicom Dragana Stojkovića, aktuelnog selektora, pružio je nekoliko vrlo dobrih partija u dresu nacionalnog tima.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track