OHI OTKRIVA ŠTA ĆE PEVATI U CRVENOJ ZVEZDI: Inicijacija uz srpsku muziku! Da li je realno?! BIĆE VESELO na Marakani
Foto: EPA

topla duša

OHI OTKRIVA ŠTA ĆE PEVATI U CRVENOJ ZVEZDI: Inicijacija uz srpsku muziku! Da li je realno?! BIĆE VESELO na Marakani

Fudbal -

Norvežanin je momak koji voli da se šali

Ohi Omoidžuanfo spreman je za Crvenu zvezdu. Vidi se to po njegovog govoru, rešenosti da se dokaže već po dolasku u Beograd.

Ohi
foto: Profimedia

Momak koji odiše pozitivnom energijom uvek je spreman na šalu. Vedri duh ga ne napušta nijednog trenutka. Ohijev prijatelj Miloš Crnogorac otkrio je nedavno Kuriru da za inicijaciju u Crvenoj zvezdi Norvežanin sprema pesmu na srpskom jeziku. Pitali smo ga o čemu se zapravo radi?

- Ha, ha, ha... To je bio nesporazum. Dao sam intervju za jedne novine u Norveškoj, a tamošnji novinar me je pitao znam li za tradiciju da i u Srbiji, kao i kod nas u Norveškoj novi igrači moraju da se novoj ekipi predstave sa pesmom ili plesom - priča Ohi za Kurir i nastavlja:

Ohi
foto: Instagram

- Taj novinar se našalio sa mnom i rekao da moram pevati na srpskom. Ja sam prihvatio šalu i rekao - naravno da ću pevati na srpskom! Ha, ha, ha... Teško će to da se desi, jer srpski ne znam dobro, a i kako da naučim tako brzo reči, pa još i da pevam. (smeh)

Ekskluzivni intervju sa Ohijem Omoidžuanfom čitaćete na portalu Kurira u narednim satima, kao i našem sutrašnjem print izdanju.

Kurir sport/A. Radonić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track