JAKE REČI DEJANA STANKOVIĆA FUDBALERIMA CRVENE ZVEZDE: Verujem u titulu, a ne u čudo, da UZMEMO ONO ŠTO NAM PRIPADA
Foto: www.crvenazvezdafk.com

ozbiljna poruka

JAKE REČI DEJANA STANKOVIĆA FUDBALERIMA CRVENE ZVEZDE: Verujem u titulu, a ne u čudo, da UZMEMO ONO ŠTO NAM PRIPADA

Fudbal -

Trener Crvene zvezde smatra da trofej prvaka Srbije može biti odbranjen samo ako se ekipa bude držala kao grupa

Dejan Stanković, trener Crvene zvezde, na zanimljiv način motivisao je svoje fudbalere, uputivši im jasnu poruku, da su titula i Kup prioritet u nastavku sezone. Bez obzira na minus pet bodova koliko crveno-beli imaju zaostatak za Partizanom u Superligi.

Dejan Stanković
foto: www.crvenazvezdafk.com

- Ove poruke su jake, treba da nastavimo da budemo grupa, jer kad smo zajedno onda smo nezgodan protivnik. Verujem u vas 300 odsto. Mogu svakog da pogledam u oči, kao i vi u mene. Od danas do 26. maja samo Zvezda! I samo Zvezda! Glava dole, idemo da radimo! Jako, jako! Verujem da možemo da napravimo ne čudo, već nešto što nama pripada - poručio je Dejan Stanković, trener Crvene zvezde.

Milan Pavkov
foto: www.crvenazvezdafk.com

Pored Milana Borjana koji neće putovati sa ekipom na pripreme u Tursku jer ima koronu, iz istih razloga let za Antaliju u četvrtak propustiće još dvojica fudbalera.

- Pored Borjana pozitivni su Bakajoko i mladi Lučić. Čeka nas jedan jak i važan put, početak druge polusezone. Svesni smo i znamo u kakvoj smo situaciji. Krenućemo jako da odgovorimo na sve izazove. I sami znate kakva je situacija, bili smo spremni na različite scenarije. Idemo tamo gde imamo fenomenalne uslove. Želeli smo da napravimo dva dela, da ostanu kod kuće i odmore. Adaptiraćemo se - zaključio je Stanković.

Kurir sport/A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track