PRVI ODLAZAK IZ HUMSKE U ZIMSKOM PRELAZNOM ROKU: Reprezentativac Crne Gore napušta Partizan i seli se u Poljsku!
Foto: @starsport

Prelazni rok

PRVI ODLAZAK IZ HUMSKE U ZIMSKOM PRELAZNOM ROKU: Reprezentativac Crne Gore napušta Partizan i seli se u Poljsku!

Fudbal -

Fudbaler Partizana Aleksandar Šćekić prvi je fudbaler koji će napustiti klub iz Humske u zimskom prelaznom roku

Reprezentativac Crne Gore dogovorio je sve detalje sa Zaglebjem iz Poljske sa kojim bi možda već danas, najkasnije sutra, trebalo da potpiše ugovor na godinu i po dana, saznaje Telegraf.

Ovakav epilog donekle je očekivan, s obzirom da je klub iz Humske nedavno dao Šćekiću odrešene ruke u potrazi za novom sredinom, jer je protekle zime fudbaler izašao u susret klubu i obnovio ugovor iako je već tad mogao da napusti redove crno-belih.

Šćekić je stigao u Partizan 2018. godine za vreme mandata Zorana Mirkovića koji ga je video u reprezentaciji Crne Gore i prepoznao kao pojačanje crno-belih.

Aleksandar Šćekić, Partizan
foto: @starsport

Partizan ga je tada platio 100.000 evra turskom Genčlerbirligiju što je bilo iznenađenje, i to u poslednjim danima prelaznog roka.

Sćekić se brzo adaptirao u Humskoj i praktično bio standardan i ko Mirkovića, kasnije kod Sava Miloševića, pa i u mandatu Aleksandra Stanojevića postavši jedan od oslonaca tima.

Što se poljskog Zaglebja tiče, radi se o klubu sa dugom tradicijom, međutim, u toku ove sezone nisu baš najbolji. Nalaze se tek na 14. poziciji Ekstraklase, samo dva mesta iznad zone ispadanja, pa su zato odlučili da se pojačaju u zimskom prelaznom roku, a prvi posao su očito sklopili sa Partizanom.

Aleksandar Šćekić
foto: Starsport©

Podsetimo, Partizan u nedelju putuje na zimske pripreme u Antaliju, a u avionu neće biti pomenutog Šćekića koji se jutros oprostio od saigrača u Sportskom centru u Zemunu.

Kurir sport / Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track