DILEME VIŠE NEMA: Marko Lazetić ide u MILAN za 5.500.000 evra, a Njegoš Petrović u Granadu za 1.500.000 evra, TERZIĆ ZADOVOLJAN
Foto: Zorana Jevtić, www.crvenazvezdafk.com

ozbiljan posao

DILEME VIŠE NEMA: Marko Lazetić ide u MILAN za 5.500.000 evra, a Njegoš Petrović u Granadu za 1.500.000 evra, TERZIĆ ZADOVOLJAN

Fudbal -

Dvojica mladih fudbalera doneli veliki novac Crvenoj zvezdi

Marko Lazetić je Milanov, a Njegoš Petrović Granadin! Ovu informaciju Kuriru potvrdio je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić, zadovoljan odrađenim poslom.

Zvezdan Terzić, okupljanje, Crvena zvezda, pripreme
foto: Nebojša Mandić

Ukupno, Crvena zvezda je zaradila 7.000.0000 evra prodajom dvojice talentovanih fudbalera i tako prebrinula sve finansijske probleme za nastavak sezone. Sada je fokus svih u klubu odbrana titule.

Marko Lazetić
foto: www.crvenazvezdafk.com

Mladi napadač Crvene zvezde Marko Lazetić potpisaće višegodišnji ugovor sa sedmostrukim šampionom Evrope, a crveno-beli će na njegovoj prodaji zaraditi 5.500.000 evra! Mladi napadač će iz Antalije otputovati na San Siru i staviti se na raspolaganje treneru Stefanu Pioliju. Za Marka Lazetića bili su zainteresovani Torino i Zenit.

Njegoš Petrović
foto: www.crvenazvezdafk.com

Njegoš Petrović odlazi u Granadu, u špansku La Ligu za 1.500.000 evra. Ostaje za sada nejasno da li sav novac pripada Crvenoj zvezdi, ili će deo sume otići u Radu, s obzirom da je nekadašnji mladi reprezentativac došao na Marakanu u leto 2019. za 400.000 evra i 20 odsto od sledeće prodaje. Petrović je imao i ponudu italijanskog Kaljarija, ali se u dogovoru sa klubom odlučio za Španiju, verujući da je to bolji izbor za njega. Ranije, tražili su ga španski klubovi Almerija i Betis, belgijski Anderleht, grčki Olimpijakos, portugalski Sporting, holandski Groningen...

- Zaradili smo 7.000.000 evra na prodaji Marka Lazetića i Njegoša Petrovića! Pare sada imamo, tako da titula ostaje prioritet za Crvenu zvezdu - rekao je za Kurir iz Antalije Zvezdan Terzić.

Generalni direktor Crvene zvezde, ranije je za naš portal izjavio da Milan Pavkov, uprkos ponudi Kanzas sitija, ostaje u Crvenoj zvezdi.

Kurir sport/A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track