REMI ČUKARIČKOG I ŠAMPIONA SLOVENIJE: Evrogol Rakonjca i Belićeva magija u 60 sekundi!
Foto: Fk Čukarički

Zanimljiv meč

REMI ČUKARIČKOG I ŠAMPIONA SLOVENIJE: Evrogol Rakonjca i Belićeva magija u 60 sekundi!

Fudbal -

Odličnih prvih 45 minuta i korektan drugi deo igre. To je u najkraćem rezime drugog pripremnog meča Čukaričkog u Antaliji. Rival Beograđana bio je prvak Slovenije ekipa Mure, a meč je završen bez pobednika - 1:1.

Dobro su Brđani delovali u prvom poluvremenu. Podatak da su izveli čak osam kornera do 20. minuta meča najbolje govori kakvu igri smo gledali. Slovenači klub imao je i dosta sreće, posebno kada je Rakonjac zatresao stativu u 9. minutu. Roganovićeve lopte „imale su oči“, ali izostao je završni udarac. Svoj dan imao je i Zalokar, golman Mure, koji se istakao u nekoliko navrata. Šut Puškarića glavom sjajno je izuvkao iz ugla gola. U jeku napada srpskog tima, Slovenci su došli do vođstva. Malo slabiju intervenciju golmana Petrovića iskoristio je Mulahusejnović i neometano sa nekoliko metara plasirao loptu u prazan gol.

Čukarički
foto: Fk Čukarički

To nije uticalo na Čukarički. Nastavili su sa napadima izabranici Saše Ilića i nagrada za to stigla je u 34. minutu. Maestralan potez Kajevića izbacio je kompletnu odbranu Mure, a akciju je evrogolom krunisao Rakonjac. Mladi napadač uhvatio je volej sa 10-tak metara i zakucao loptu u gol rivala.

Drugi deo igre donelo je daleko izjednačeniji meč. Igrači Mure su pokazali da nisu slučajno pobedili Totenhem u Lige konferencija. U jednom minutu došli su do tri šanse, ali Belić je maestralnim odbranama sačuvao mrežu. Usledio je odgovor Čukaričkog, ali šutevi Čolovića i Kempbela završili su malo pored stative. Poslednji zanimljiv momenat na meč bio je udarac Rogana koji je završio iznad prečke gola Mure.

Čukarički
foto: Fk Čukarički

Naredni rival belo-crnih je ekipa Alanije, taj meč na programu je 29. januara.

Čukarički – Mura 1:1 (1:1)

Antalija – Stadion: Mardan stadion. Sudija: Mehmet Čelik (Turska). Strelci: Mulahusejnović 0:1 u 20. minutu, Rakonjac 1:1 u 34. minutu.

Čukarički (prvo poluvreme): Petrović, Stevanović, Obradović, Puškarić, Roganović, Belić, Čolić, Ajdar, Janković, Kajević, Rakonjac. (drugo poluvreme): Belić, Roganović, Drezgić, Tanasijević, Tošić, Mijailović, Lukić, Kempbel, Čolović, Miladinović, Spasojević.

Mura: Zalokar, Karamarko, Gorenc, Pucko, Ouro, Cipot, Beganovič, Breznik, Kozar, Bobičanec, Mulahusejnović. Igrali su još: Lotrič, Đerđek, Balažic, Kous, Šturm, Maruško, Horvat, Cipot T, Kasalo, Klepač.

Kurir sport / Miloš Bjelinić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track