INTER I AJAKS ŽELE MARKA MILOVANOVIĆA: Partizanov vunderkind na meti evropskih velikana!
Foto: Starsport, Shutterstock

BOMBA U HUMSKOJ

INTER I AJAKS ŽELE MARKA MILOVANOVIĆA: Partizanov vunderkind na meti evropskih velikana!

Fudbal -

Partizanov vunderkind Marko Milovanović na meti je holandskog Ajaksa i italijanskog Intera.

Ovu informaciju, kao bombu, plasirali su danas pojedini evropski ugledni mediji.

Naime, Ajaks i Inter imaju želju da u svojim redovima vide talentovanog Partizanovog napadača, ali tek od leta. Njima je plan da već sada otkupe Milovanovićev ugovor, a da on ostane u Humskoj na "kaljenju" do kraja tekuće sezone.

Marko Milovanović, Partizan
foto: Starsport

Klub iz Amsterdama već je napravio neke korake u realizaciji transfera, i dosta su ozbiljno "zagrizli" za Partizanovu "bebu". Sportski direktor Ajaksa Mark Overmars dobro je upućen u kvalitete mladog Smederevca pošto su skauti šampiona Holandije već nekoliko puta dolazili u Beograd da isprate njegove partije.

Ipak, crno-beli neće tako lako odustati od svog igrača, a pogotov nakon odlaska Štulića u Niš, postalo je jasno da Stanojević sa Milovanovićem ima planove na duži period. Podsetimo, Marko ima ugovor sa crno-belima do 2023. godine i uprava ima u planu da već početkom februara razgovora sa njim oko produžetka istog.

Marko Milovanović
foto: Partizan. rs

Milovanović je ove sezone zabeležio 14 nastupa za prvi tim Partizana u svim takmičenjima i postigao je tri gola i na to dodao još jednu asistenicju. Za omladince crno-belih odigrao 12 utakmica, postigao devet golova i zabeležio je tri asistencije.

Trenutna tržišna vrednost Milovanović, po renomiranom sajtu za transfere "Transfermarkt", iznosi 1.2 miliona evra, a verujemo da Partizan može inkasirati mnogo više.

Kurir sport / Nemanja Ilić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track