MAŠU I KOSTADINA ZNATE, ALI JE ZATO NIKŠA MISTERIJA ZA SVE: Najstariji sin Zvezdana Terzića je MRAK FRAJER i krije se od javnosti
Foto: Damir Dervišagić, Stefan Jokić

IZGLEDA SJAJNO

MAŠU I KOSTADINA ZNATE, ALI JE ZATO NIKŠA MISTERIJA ZA SVE: Najstariji sin Zvezdana Terzića je MRAK FRAJER i krije se od javnosti

Fudbal -

Najstariji sin Zvezdana Terzića prava je misterija za javnost.

Kao bomba je odjeknula vest da je Maša Terzić, ćerka generalnog direktora Crvene Zvezde Zvezdana Terzića, u drugom stanju.

O njoj se poslednjih dana često piše, a ni njen brat Kostadin Terzić nije ništa manje interesantan medijima i javnosti. Međutim, najstariji među njima - Nikša, potpuna je misterija za sve.

Nikša Terzić
foto: Story

Zvezdan Terzić i njegova supruga Svetlana mogu da se pohvale bogatom i dobrom porodicom, a polako ali sigurno se familija uvećava. Kostadin ima sina Vuka, a njegova supruga Valentina i on će uskoro dobiti još jednog dečaka.

U drugoj polovini godine će i Maša podariti Zvezdanu još jedno unuče, a kakve planove ima Nikša kada je ljubavni život u pitanju, nije poznato. Štaviše, niko ne zna ni da li je u emotivnoj vezi, piše portal "24sedam".

Nikša Terzić
foto: Stefan Jokić

Ono što je poznato o njemu jeste da važi za dobrog frajera koji vodi računa o svom izgledu. On je profesionalno trenirao boks, pa je to dodatno doprinelo tome da izaziva poglede gde god se pojavi.

Kako su Maša i Kostadin bili u vezi sa Veljkom, odnosno Anastasijom Ražnatović, tako su bili medijski propraćeni.

Veljko Ražnatović, Maša Terzić
foto: Marina Lopičić

Nikša je, s druge strane, jednom prilikom priznao da mu medijsko eksponiranje ne prija. Jedini trenuci kada je uslikan javno sa porodicom bili su na događajima poput rođendana Luke Adžića i svadbe Dragane Džajić i Miloša Ivanovića.

Svetlana Terzić, Zvezdan Terzić
foto: Damir Dervišagić
venčanje, Miloš Ivanović, Dragana Džajić, Zvezdan Terzić
foto: Vladimir Šporčić

(Kurir sport/24sedam)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track