DESET TITULA U NIZU, EJ! Iliev u ekstazi zbog dolaska Fejse: Karakter pobednika, ČOVEK TIM! Glavni deo prelaznog roka smo završili
Foto: FK Partizan

povratak

DESET TITULA U NIZU, EJ! Iliev u ekstazi zbog dolaska Fejse: Karakter pobednika, ČOVEK TIM! Glavni deo prelaznog roka smo završili

Fudbal -

Veliko ime se pridružilo fudbalerima Partizana na pripremama u Turskoj.

Ljubomir Fejsa se se vratio crno-belim bojama posle 11 godina, a njegov dolazak razgalio je navijače, ali i zaposlene u klubu.

Aleksandar Stanojević je najavljivao dolazak veznog igrača. Nekoliko njih se dovodilo u vezu s Partizanom, a Srđan Mijailović se izdvojio kao favorit za dolazak.

Ipak, odluka je pala na iskusnog Fejsu.

O dolasku nekadašnjeg fudbalera Benfike govorio je Ivica Iliev, sportski direktor Partizana.

- Fejsa pre svega donosi karakter pobednika. Deset titula u nizu, sa tri različita kluba u isto toliko zemalja, ej. Plus, profesionalnu energiju. Bio sam u poznim, Fejsa u ranim igračkim danima. Izlazio je iz povrede, međutim, video se potencijal. Čovek tim, čini druge boljima - rekao je Iliev za Sportski žurnal.

Pored Fejse i pomenutog Mijailovića, opcija za ekipu iz Humske bili su i Marko Jevtović i Everton Luiz.

- Rekli smo da dovodimo samo jednog. Ne želimo da gomilamo igrački kadar. Glavni deo prelaznog roka je završen, međutim to je živa stvar. Svi žele da ostanu u klubu. Hoće da osvoje titulu - istakao je Iliev.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track