ŠOKANTNE OPTUŽBE PROTIV ZVEZDE MANČESTERA: Tukao devojku i primoravao je na odnose, ona objavila JEZIV SNIMAK i krvavo lice
Foto: EPA/ Facebook/Harriet Robson

tu su i dokazi

ŠOKANTNE OPTUŽBE PROTIV ZVEZDE MANČESTERA: Tukao devojku i primoravao je na odnose, ona objavila JEZIV SNIMAK i krvavo lice

Fudbal -

Devojka podelila dokaze javnosti pa obrisala sve fotografije sa Instagrama.

Harijet Robson, bivša devojka Mejsona Grinvuda, zvezde Mančester junajteda i Premijer lige, šokirala je javnost fotografijama i snimcima koje je podelila na pomenutoj društvenoj mreži.

Ona je dvadesetogodišnjaka optužila za nasilničko ponašanje, a na fotografijama je pokazala krv na njenom licu i modrice po celom telu za koje tvrdi da je on napravio.

Mejson Grinvud
foto: Profimedia

Takođe, društvenim mrežama kruži audio snimak koji je Harijet prvo objavila na Instagramu, a na njemu se čuje kako je fudbaler primorava na se*sualne odnose.

U međuvremenu, Harijet je odlučila da se povuče sa Instagrama, pa je na nalogu koji "prati" 264.000 ljudi sklonila sve slike i objave.

Naravno, ukoliko se dokaže da je Grinvud zaista fizički maltretirao Harijetm mogao bi da se nađe u ozbiljnom problemu, ne samo pred disciplinskim pravilnikom Mančestera već i pred sudom.

Mejson Grinvud je ponikao u školi Junajteda, a iako je mlad već može da se pohvali ozbiljnim iskustvom u prvom timu crvenih đavola. Ove sezone je igrao na 18 utakmica Premijer lige na kojim je postigao pet golova uz jednu asistenciju.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track