PARTIZAN VRAĆA MARKA JEVTOVIĆA? Crno-beli našli zamenu za Danila Pantića!
Foto: Dado Đilas

PRELAZNI ROK

PARTIZAN VRAĆA MARKA JEVTOVIĆA? Crno-beli našli zamenu za Danila Pantića!

Fudbal -

Partizan je prema svemu sudeći rešio pitanje zadnjeg veznog igrača.

Naime nekoliko dana posle odlaska Aleksandra Šćekića u poljsko Zaglebje, Partizan je rešio problem sa popunjavanjem pozicije zadnjeg veznog igrača, najpre angažovanjem Ljubomira Fejse.

A sada će crno-beli će prema svema sudeći u svoje redove vratiti svog nekadašnjeg fudbalera Marka Jevtovića (28), koji je trenutno slobodan igrač na tržištu, saznaje " Telegraf"

Stanojevića želja je bila da ojača poziciju defanzivnog veznog, da to bude čvrst agresivan fudbaler, opet dobar i u skoku i s loptom i to je bio Fejsa, dok je Jevtović je aposlutno "legao" stručnom štabu za pomenutu, ali i nešto ofazivniju poziciju u manevru.

Prva runda razgovora sa Jevtovićem nije okočana uspešno, ali kada se pre dva dana povredio Danilo Pantić crno-beli su pojačali pritisak na vezistu, koji je na kraju popustio i prihvatio ponudu iz Humske.

Danilo Pantić, Partizan, FK Partizan
foto: Screenshot

Jevtović je imao nekoliko ponuda, pre svega iz Turske i Grčke, no, i njemu se svidelo ono što je čuo iz Humske, plan i projekat, pa je rešio da na kraju prihvati poziv iz Humske, pride što je bio želja trenera Stanojevića.

Podsetimo, Jevtoviću je Partizan vrlo dobro poznata sredina pošto je u Humskoj proveo tri godine i za to vreme osvojio je jednu titulu prvaka Srbije i tri trofeja u kup, sa akcentom na duplu krunu u sezoni 2016/2017 koja je navijačima ostala u najlepšem sećanju.

Pre dolaska u Partizan, Jevtović je branio boje Srema iz Jakova, proveo je određeno vreme i u akademiji Dinama iz Moskve, potom se vratio u Sopot, Hajduk Kulu, Novi Pazar, a kada je napustio Humsku obreo se u Turskoj Konjispor, na kraju i Al Ahliju iz Saudijske Arabije, sa kojim je nedavno prevremeno raskinuo ugovor zbog nemogućih uslova za život u pomenutoj zemlji tokom pandemije virusa korona.

Kurir sport / Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track