SUDIJA SVIRAO KRAJ PRE ISTEKA VREMENA, I TO 2 PUTA: Bog mi je rekao da prekinem meč, mogao sam da završim u sanduku (VIDEO)
Foto: Profimedia

Đani Sikazve NAŠAO OPRAVDANJE

SUDIJA SVIRAO KRAJ PRE ISTEKA VREMENA, I TO 2 PUTA: Bog mi je rekao da prekinem meč, mogao sam da završim u sanduku (VIDEO)

Fudbal -

Đani Sikazve, sudija koji je na meču Malija i Tunisa napravio skandal svojim odlukama, sada je iste i obrazložio.

Fudbaleri Malija pobedili su Tunis sa 1:0, a arbitar Sikazve izazvao je ozbiljan skandal, koji će definitivno ući u anale sporta, pošto je svirao kraj utakmice pre isteka vremena. I to ne jednom, nego - dvaput!?

Prvo je svirao kraj u 85. minutu, ali je onda shvatio da ima još da se igra, pa je poslednji put dunuo u pištaljku u 89. minutu!

Sa terena je moralo da ga isprati obezbeđenje, zbog napada igrača i selektora Tunisa, a Sikazve je svoje poteze sada obrazložio ovako:

"Doktori su mi rekli da temperatura mog tela ne pada. Da je prošlo još malo vremena, završio bih u komi i to bi bio kraj. Bog mi je rekao da prekinem meč. On me je spasao", rekao je Sikazve za BBC, a koliko je ubedljivo ovo opravdanje sami procenite.

"Viđao sam ljude kako se sa dužnosti van zemlje vraćaju u sanduku i ja sam mogao tako da se vratim. Imao sam sreće što nisam završio u komi. Onda bi priča bila potpuno drugačija", zaključio je arbitar.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track