JEZIVO UBISTVO U SOLUNU: U obračunu navijača izboden mladić od 19 GODINA, huligani ga MASAKRIRALI, ISEKLI SRPOM!
Foto: Printskrin Instagram

strava i užas

JEZIVO UBISTVO U SOLUNU: U obračunu navijača izboden mladić od 19 GODINA, huligani ga MASAKRIRALI, ISEKLI SRPOM!

Fudbal -

Jezivo ubistvo dogodilo se tokom vikenda u Solunu, a razlog je navijačka pripadnost. Mladić star samo 19 godina gotovo je masakriran na svirep način u drugom po veličini gradu Grčke, a sahranjen je danas.

PAOK
foto: Profimedia

Nesrećni mladić išao je sa nekolicinom prijatelja delom grada koji je poznat kao jezgro pristalica Arisa. U jednom trenutku prišla su im dva automobila. Spušteni su prozori, a nepoznata lica uz kola upitali su mladiće za koga navijaju. Kada su dobili odgovor, izašli su iz automobila i srpom naneli povrede opasne po život.

Mladić koji je smrtno stradao uboden je u butinu i iskrvario je na putu do bolnice. Njegovi prijatelji takođe su bili izbodeni, ali su lekari uspeli da im spasu živote.

Oglasila se i policija koja smatra da je u napadu učestvovalo deset osoba.

Solunski Aris se oglasio na društvenim mrežama, a njihov apel podržala su i druga dva solunska kluba PAOK i Iraklis.

- Još jedan mladić je ubijen od grupe ubica koje već godinama nesmetano kruže i deluju u Solunu. Napravio je "grešku" što je podržavao Aris i bio sa svojim prijateljima u komšiliku - objavio je grčki klub u svom saopštenju.

PAOK je u svom saopštenju istakao da država Grčka više ne sme da toleriše smrt mladih ljudi, pod izgovorom navijačke pripadnosti.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track