PETAR KUNIĆ OPERISAO NOS: Zdravstveni bilten fudbalera Napretka u Antaliji
Foto: FK Napredak

PETAR KUNIĆ OPERISAO NOS: Zdravstveni bilten fudbalera Napretka u Antaliji

Fudbal -

Zdravstevni bilten fudbalera Napretka na pripremama u Antaliji je do sada je bio dobar, ali se situacija promenila. Na jednom od prethodnih treninga napadač Petar Kunić je slomio nios, pa je odmah operisan i sada se dobro oseća.

-Trebalo bi za desetak dana da se vrati na teren, počne da trenira. Dešava se, eto, i ovako nešto u žaru borbe na treningu. Na sreću, nemamo drugih problema sa povredama, ostali su zdravi, referiše iz Antalije šef Stručnog štaba Čarapana Ivan Stefanović.

Zbog povrede iskusnog napadača Napredak je krenuo u potragu za novim vođom navale, javlja glavni trener:

- Tražimo proverenog golgetera, a koliko igrački, toliko su bitni i ljudski kvaliteti, jer želimo da sačuvamo odličnu atmosferu u ekipi. Prelazni rok traje do 11. februara, hoće li na zimskoj pijaci, koja je uvek siromašnija nego u letnjem prelaznom roku, potraga za napadačem željenog kalibra biti uspešna, ostaje da se vidi - kaže Stefanović.

Napredak je sa višestrukim prvakom Gruzije – Dinamom iz Tbilisija odigrao nerešeno (1:1), ali kormilar Napretkovog broda nije zadovoljan.

- Nije u pitanju rezultat, protiv tako ozbiljnog protivnika, koji je igrao u najjačem sastavu, dok smo mi dosta menjali, remi je svakako rezultat za poštovanje, ali bilo je dosta grešaka. Imali smo analizu, ukazali na sve što nije bilo dobro, a i sami igrači su se uključili u diskusiju i očekujem pozitivne efekte tog sastanka - ističe Ivan Stefanović.

Čarapani sutra imaju na programu novu trening utakmicu sa ruskom Baltikom, a generalna proba za prolećnu sezonu je u subotu sa Torpedom iz Gruzije.

Ž. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track