LEGENDARNI DEL PJERO VERUJE U VLAHOVIĆA: Dušanov dolazak garantuje mnogo golova JUVENTUSU
Foto: Printscreen/Twitter, Shutterstock

podrška

LEGENDARNI DEL PJERO VERUJE U VLAHOVIĆA: Dušanov dolazak garantuje mnogo golova JUVENTUSU

Fudbal -

Čuveni as "bjanko-nera" oduševljen dolaskom Srbina u crno-beli deo Torina

Mnoga velika imena italijanskog fudbala komentarisala su dolazak Dušana Vlahovića iz Fjorentine u Juventus za 75.000.000 evra. Bilo je onih koji su bili oduševljeni poput Boba Vijerija, Đanluiđija Bufona i Fabija Kapela, ali i nevernih toma poput Antonija Kasana. Svoje mišljenje o Vlahoviću izneo je i legendarni as Juventusa Alesandro Del Pjero.

Alesandro Del Pjero
foto: Profimedia

Dušan Vlahović najveće je pojačanje Juventusa poslednjih godina.

- Juventus je navikao da godinama dominira igrom i protivnike natera da šanse traže iz kontri. U poslednje vreme to nije bio slučaj - rekao je Del Pjero za "Skaj Sport" i nastavio:

- To bi trebalo da se promeni sada kada je stigao Vlahović. Dušan će Juventusu doneti dubinu, ima neverovatne kvalitete i boriće se za svaku loptu.

Dušan Vlahović
foto: Printskrin/Jutjub

Alesandro Del Pjero dres Juventusa nosio je od 1993. do 2012. godine, a odigrao je 513 utakmica i dao 208 golova.

- Vlahović ima veću sposobnost da zadrži loptu od Morate, što će Juventusu dati mogućnost da diše. Ako bude nastavio da radi ono što je u Fjorentini, garantovaće Juventusu mnogo golova. Da li mogu Vlahović, Morata i Dibala zajedno? Ne bih baš koristio njih trojicu istovremeno, sačekao bih.

Masimilijano Alegri
foto: Profimedia

Dotakao se Del Pjero i trenera Masimilijana Alegrija i šansi da se Juve domogne Lige šampiona, koja se na početku sezone činila kao nemoguća misija.

- Maks Alegri je našao balans u prvom delu prvenstva, sada će moći da stvara više šansi i ponovo će se Juventusove utakmice gledati sa mnogo entuzijazma. Sada se šanse da odu u Ligu šampiona značajno povećavaju, a postaje i obaveza - jasan je Del Pjero.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track