FUDBALSKA OAZA U STAROJ PAZOVI: Šest fudbalskih terena, teniski sa podlogom kao na US openu, hala, teretana, VIP salon...
Foto: Filip Plavčić

LUKSUZNO ZDANJE

FUDBALSKA OAZA U STAROJ PAZOVI: Šest fudbalskih terena, teniski sa podlogom kao na US openu, hala, teretana, VIP salon...

Fudbal -

Direktor Sportskog centra Fudbalskog saveza Srbije Nenad Santrač, sin nekada proslavljenog fudbalera Slobodana Santrača, proveo je veliku grupu novinara kroz "fudbalsku oazu" u pitomom Sremu.

Santrač se pohvalio da na raspolaganju imaju šest terena po striktnim propisima Evropske fudbalske unije (UEFA), od kojih četiri sa prirodnom travom, jedan sa veštačkom i jedan hibridni. U društvu Santrača, bio je i njegov pomoćnik Uglješa Vrbica.

fudbal, reprezentacija, Stara Pazova
foto: Dado Đilas

Takođe, imaju i teniski teren sa identičnom podlogfom kao na US openu, sportsku halu za sve dvoranske sportove, modernu teretanu, velnes centar, sale za sastanke, VIP salon... Uglavnom, sve vrvi od luksuza. Posebno su dobro opremljene svlačionice, po izgledu na najpoznatijim evropskim stadionima. Ceo kompleks obuhvata površinu od oko 12 hektara.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track