MARIO MANDŽUKIĆ KUPIO STAN U ZAGREBU OD BOGATOG SRPSKOG ZAVODNIKA: Sve pršti od luksuza u 273 kvadrata i PET SPAVAĆIH SOBA!
Foto: Instagram PS

VELIKA PRAŠINA

MARIO MANDŽUKIĆ KUPIO STAN U ZAGREBU OD BOGATOG SRPSKOG ZAVODNIKA: Sve pršti od luksuza u 273 kvadrata i PET SPAVAĆIH SOBA!

Fudbal -

Iako je to trebalo da bude u tajnosti, kupovina stana u Zagrebu prošla je nedavno uz dosta pompe u zapadnom susedstvu!

Ekspresno su hrvatski mediji saznali gotovo sve detalje o tome, a javnost je bila oduševljenja jer je poznati fudbaler Mario Mandžukić tako najavio gde će provoditi najviše vremena pošto je okačio kopačke o klin.

Mandžukić nije odabrao put nekih svojih kolega i drugih slavnih sportista Hrvatske i ovih prostora, već je nakon završene karijere rešio da živi u domovini. A Mandžukić je dom kupio od Srbina, u javnosti dobro biznismena Milana Popovića, bivšeg supruga pevačice Severine.

Milan Popović, Severina Kojić
foto: Zorana Jevtić, Dado Đilas

Hrvatski mediji su pisali kako je fudbaler kupio stan od biznismena i da se isti nalazi u istočnom delu Zagreba, da ima 273 kvadrata i pet spavaćih soba. Za preuređivanje je zadužena višegodišnja Mandžukićeva devojka Ivana Mikulić koja će urediti stan kako njoj i njenom dragom odgovara.

U maju ove godine će Mario Mandžukić proslaviti 36. rođendan, a nedavno je završio karijeru. Poslednji klub za koji je nastupao bio je Milan, a još je nosio dresove Al Duhaila, Juventusa, Atletiko Madrida, Bajerna, Volfsburga, Dinamo Zagreba, Zagreba i Marsonije.

Sada se i njegov "poslovni život" vezuje za Hrvatsku pošto je nedavno postao asistent u stručnom štabu reprezentacije "kockastih".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track