SALAH JE ČUDOVIŠTE! Klop: Mo je spreman, Mane treba da proslavi!
Foto: Profimedia

PREMIJER LIGA

SALAH JE ČUDOVIŠTE! Klop: Mo je spreman, Mane treba da proslavi!

Fudbal -

Fudbaler Liverpula Mohamed Salah mogao bi da bude u konkurenciji za tim za utakmicu protiv Lestera, samo četiri dana pošto je u Kamerunu izgubio finale Kupa afričkih nacija, rekao je danas trener "crvenih" Jirgen Klop

Salah je u nedelju uveče sa reprezentacijom Egipta izgubio posle izvođenja jedanaesteraca od Senegala u finalu Kupa afričkih nacija u Kamerunu, ali bi mogao da bude u konkurenciji za utakmicu u četvrtak protiv Lestera.

Jirgen Klop
foto: Profimedia

Senegalac Sadio Mane u Dakaru je na proslavi titule i neće doći na vreme za utakmicu, rekao je Klop za klupski sajt.

"Mo se vratio, već smo razgovarali. On je veoma razočaran, ali raduje se stvarima koje nas čekaju. Razgovarao sam i rekao mi je: 'Spreman sam'. On je iskusan igrač, u fizičkom smislu je čudovište da budem iskren, pa ćemo videti. Danas će imati trening oporavka i videćemo kako će se sutra osećati. Sadio bi trebalo da krene u sredu uveče i da stigne ovde u četvrtak, ali naravno neće igrati protiv Lestera", rekao je Klop, preneo je Skaj.

"Ta titula mu znači sve, njihovom narodu, Senegalu i mi to poštujemo i nismo ni razmišljali da ga pozovemo da se vrati, već smo hteli da ih pustimo da slave pošto su zaslužili. Bilo je napeto na turniru, a kada se vrati razgovaraćemo i videti kako možemo da ga iskoristimo", dodao je on.

Liverpul će u četvrtak od 20.45 dočekati Lester u Premijer ligi.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track