IGRAO U ZVEZDI, RADIO KAO MAGACIONER, A SADA SE VRAĆA U FUDBAL NA VELIKA VRATA! Klub je potpuno oduševljen zbog njegovog dolaska!
Foto: Printskrin/Instagram

HIT PRIČA

IGRAO U ZVEZDI, RADIO KAO MAGACIONER, A SADA SE VRAĆA U FUDBAL NA VELIKA VRATA! Klub je potpuno oduševljen zbog njegovog dolaska!

Fudbal -

Omega Roberts još nije rekao zbogom fudbalu

Neverovatna je priča Omege Robertsa, fudbalera iz Liberije koji je sreću pronašao u Srbiji. Nekada je bio fudbaler Crvene zvezde, sada je zaposlen kao magacioner u jednoj firmi, ali izgleda ne može bez fudbala.

Omega Roberts
foto: Starsport

Defanzivac rodom iz Monrovije potpisao je nedavno ugovor sa nekadašnjim članom Superlige Donjim Sremom iz Pećinaca koji se takmiči u četvrtom rangu takmičenja, u Vojvođanskoj ligi "Jug". Klub je na svojoj instagram stranici objavio fotografiju Omege Robertsa i poželeo mu dobrodošlicu:

- Naše najnovije pojačanje je štoper Omega Roberts. Dolazi nam iz Žarkova, a igrao je u Crvenoj zvezdi, Novom Pazaru i Borcu iz Čačka. Bio je i kod nas u samom vrhuncu našeg kluba, a i igrao je za reprezentaciju Liberije. Omega dobro došao nazad!

Iako imaju fantastične uslove za fudbal, Sportski centar "Suvača" i odličan stadion, Pećinčani su zbog velikih dugova morali da se posle ispadanja iz elitnog ranga, restruktuiraju i sada su na putu povratka.

Omega Roberts
foto: Starsport

Omega Roberts je karijeru fudbalera u Srbiji započeo u Slobodi iz Užica, prešao u Smederevo, odakle je 2013. stigao u Crvenu zvezdu. Za crveno-bele je odigrao samo dve utakmice, a pamti se njegova kriminalna igra u porazu od Čukaričkog na Banovom brdu.

Posle toga je ubrzo napustio Marakanu, a fudbal je igrao podgoričku Mladost, Borac iz Čačka, Donji Srem, azerbejdžanski Azal, Žarkovo, Novi Pazar, Budućnost iz Dobanovaca, Liriju iz Prizrena.

Omega Roberts
foto: Printskrin

U decembru mesecu jedna kompanija sa sedištem u Šimanovcima objavila je fotografiju Omege Robertsa kao svog magacionera. Za sada nije poznato, da li je momak iz Liberije, sklon avanturističkom duhu, napustio magacionerski posao, ili će ga obavljati uporedo sa igranjem fudbala u Donjem Sremu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track