DALMACIJA NA NOGAMA, FERNANDO TORES IGRA PROTIV HAJDUKA: Legendarni Španac stigao sa Atletikom u Split!
Foto: AP, Shutterstock

praznik fudbala

DALMACIJA NA NOGAMA, FERNANDO TORES IGRA PROTIV HAJDUKA: Legendarni Španac stigao sa Atletikom u Split!

Fudbal -

Šesnaestina finala Lige šampiona za mlade

Hajduk iz Splita ove nedelje obeležava 111 godina postojanja, a u Dalmaciju stiže Atletiko iz Madrida, sa sve Fernandom Toresom. Utakmica dva kluba je na programu večeras, od 18.00 časova na stadionu "Poljud".

Fernando Tores
foto: Profimedia/Yoshio Tsunoda

Šesnaestina finala UEFA Lige šampiona za mlade spojila je španskog velikana sa nekadašnjim jugoslovenskim gigantom. Očekuje se da više od 10.000 ljudi bude na stadionu i bodri svoj klub protiv Atletika. Ulog je ogroman, biće igrana samo jedna utakmica i sve karte moraće večeras da se bace na sto.

Fernando Tores, nekada čuveni centarfor crveno-belih iz Madrida, sada trener omladinske ekipe dolazi u Split da pobedi. Iako je svestan da ga čeka uzavrela atmosfera.

Sa druge strane, Splićani žele iznenađenje, pa su zbog toga iz prvog tima prekomandovani najtalentovaniji juniori Stipe Bijuk i Marin Ljubičić. Atletiko predvode momci koji kucaju na vrata prvog tima, a neki su čak i trenirali kod Dijega Simeonea - David Vilan, Salim El Žebari, Aitor Gismera, Havijer Kuras, Karlos Martin, Pablo Barios, Serhio Dijez, David Navaro...

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track