POTVRĐENO PISANJE KURIRA: Dušan Vlahović od početka predvodi napad Juventusa protiv Sasuola!
Foto: Profimedia

kup italije

POTVRĐENO PISANJE KURIRA: Dušan Vlahović od početka predvodi napad Juventusa protiv Sasuola!

Fudbal -

Posle debija iz snova protiv Verone u prvenstvu, Vlahović i u nacionalnom kupu od početka vođa navale "stare dame" u Torinu!

Dušan Vlahović predvodiće napad Juventusa u četvrtfinalu Kupa Italije protiv Sasuola. Uz najboljeg strelca u Italiji, u napadu domaćeg tima biće i Argentinac Paulo Dibala, koji je odlično prihvatio novog saigrača iz Srbije i zvezdu porelaznog roka na Apeninskom poluostrvu.

Iako su mnogi ovdašnji mediji i portali pisali da Vlahović sigurno neće igrati protiv Sasuola i da je to odluka iskusnog trenera najtrofejnijeg italijanskog kluba Masimilijana Alegrija, dogodilo se sasvim suprotno od onoga što je najavljivano.

Dušan Vlahović
foto: Profimedia

Naime, Kuriru je dva i po sata pre početka utakmice iz Torina ekskluzivno potvrđeno da će Vlahović biti u timu Juventusa od početka, jer među navijačima "stare dame" vlada velika euforija posle debija iz snova srpskog reprezentativca i najboljeg strelca Serije A, koji je na prvom meču u crno-belom dresu Juventusa već u 13. minutu dao vodeći gol protiv Verone.

Navijači Juventusa žele da gledaju Vlahovića na terenu na svakoj utakmici, iako je bilo nagoveštaja da bi Alegri možda mogao da ga sačuva za nedeljni prvenstveni derbi protiv Atalante u Bergamu.

Četvrtfinalni meč Kupa Italije u Torinu između Juventusa i Sasuola igra se u četvrtak, početak je u 21.00 časova.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track