KURIR EKSKLUZIVNO OTKRIVA! Vlahović od početka predvodi napad Juventusa protiv Sasuola!
Foto: Profimedia

kup italije

KURIR EKSKLUZIVNO OTKRIVA! Vlahović od početka predvodi napad Juventusa protiv Sasuola!

Fudbal -

U Torinu vlada velika euforija zbog srpskog reprezentativca, koji će posle debija iz snova u prvenstvu i "prvenca" protiv Verone, ponovo predvoditi napad "stare dame" i u nacionalnom kupu

Kuriru je ekskluzivno iz Torina potvrđeno da će najskuplji fudbaler u istoriji Srbije Dušan Vlahović (22), predvoditi napad Juventusa u četvrtfinalu Kupa Italije protiv Sasuola. Meč je na programu u četvrtak uveče, sa početkom u 21.00 časova u Torinu, a sve oči ponovo će biti uprte u jednog igrača, a to je naravno DV7!

Dušan Vlahović
foto: Profimedia

Iako je iskusni trener Juventusa Masimilijano Alegri, najavio mogućnost da bi Vlahović moga da bude na klupi, što su mnogi protumačili da želi da ga što više sačuva za nedeljni prvenstveni derbi sa Atalantom u Bergamu, ipak će Srbin ponovo predvoditi napad torinske "stare dame".

Navijači Juventusa su oduševljeni posle Vlahovićevog debija, na kom je već u 13. minutu postigao gol za Juventus protiv Verone u Torinu, gde je tolika euforija, da Alegri ne može previše da eksperimentiše, jer svi očekuju da vide srpskog reprezentativca na terenu, pa će tako biti u početnoj postavi i protiv Sasuola.

Kurir sport/ L. Delić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track