STANOJEVIĆ IMA OGROMAN MOTIV PROTIV RADNIČKOG: Nikada nije pobedio u NIŠU, hoće li se sutra OKLIZNUTI ili RAZBITI MALER?!
Foto: Starsport©

frapantan podatak

STANOJEVIĆ IMA OGROMAN MOTIV PROTIV RADNIČKOG: Nikada nije pobedio u NIŠU, hoće li se sutra OKLIZNUTI ili RAZBITI MALER?!

Fudbal -

Trener Partizana jednom igrao u gostima u gradu cara Konstantina i izgubio

Aleksandar Stanojević, trofejni trener Partizana, imaće ogroman motiv da sa svojim klubom sutra (14.30) pobedi Radnički na gostovanju, na startu drugog dela Superlige.

Aleksandar Stanojević
foto: Starsport

Stručnjak koji sedi na klupi crno-belih nikada u svojoj karijeri nije slavio u Nišu! Frapantan podatak, nema šta, otkriva Sportski žurnal. Aleksandar Stanojević je Partizan uveo u Ligu šampiona, igrao to takmičenje, ali nikada nije pobedio u prestonici cara Konstantina.

Doduše, Aleksandar Stanojević imao je samo jedno jedino gostovanje Radničkom, i to 26. oktobra 2020. godine, kada ga je nadmudrio iskusniji kolega Milan Đuričić. Radnički je tada pobedio Partizan rezultatom 1:0, a jedini gol na meču bio je delo Dušana Pantelića.

Aleksandar Stanojević
foto: Starsport©

Partizan kao klub ima pozitivan skor sa Radničkim na njegovom terenu. Od uspostavljanja Superlige Srbije 2012. godine, u Nišu su kao treneri Partizana slavili Vladimir Vermezović, Marko Nikolić, Ivan Tomić, Radoje Smiljanić koji je menjao kažnjenog Nikolića i Savo Milošević.

Sa druge strane, poraze od Radničkog u Nišu umeli su da pretrpe Ivan Tomić, Miroslav Đukić, Savo Milošević i Aleksandar Stanojević. Remijem u Nišu morali su da se zadovolje Vuk Rašović i Zoran Mirković.

Aleksandar Stanojević
foto: Starsport

Ove sezone, u prvom delu Superlige, Partizan je kod kuće ubedljivo pobedio Radnički iz Niša 4:0 (2:0). U meču koji je odigran 29. avgusta u Humskoj, golove su dali Bibars Natho, Nemanja Jović i dvostruki strelac Rikardo Gomez.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track