TV PRENOSI UTAKMICA PARTIZANA I ZVEZDE BILI UGROŽENI! Čudni problemi pred nastavak prvenstva, pod znakom pitanja bio i VAR
Foto: Starsportphoto

neočekivano

TV PRENOSI UTAKMICA PARTIZANA I ZVEZDE BILI UGROŽENI! Čudni problemi pred nastavak prvenstva, pod znakom pitanja bio i VAR

Fudbal -

Ljubitelji fudbala u Srbiji ostali su uskraćeni za televizijski prenos prvog poluvremena prve utakmice u prolećnom delu sezone.

Susret Radničkog i Proletera i debi Nenada Lalatovića na klupi ekipe iz Kragujevca trebalo je da bude prikazan u direktnom prenosu na TV Arena sport, međutim, to se dogodilo tek od drugog polurvemena.

A prema informacijama koje je podelio "Telegraf" ugroženi su bili i svi današnji prenosi utakmica Super lige Srbije, odnosno mečevi Partizana protiv Radničkog u Nišu (14.30) i Crvene zvezde protiv Čukaričkog (17.00) na Marakani, a razlog za to je havarija sa električnom energijom i otkazivanje agregata za napajanje.

To je dalje stvaralo problem i čelnicima Super lige jer je VAR tehnologija povezana sa sistemom TV Arena sport. Kvar je na kraju otklonjen, a navijači su dobili mogućnost da gledaju utakmice svojih klubova.

Kurir sport / Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track