STANOJEVIĆ POSLE POBEDE PARTIZANA U NIŠU: Sad samo razmišljamo o Kragujevcu
Foto: @starsport

Zadovoljan trijumfom

STANOJEVIĆ POSLE POBEDE PARTIZANA U NIŠU: Sad samo razmišljamo o Kragujevcu

Fudbal -

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je danas da je prezadovoljan pobedom njegove ekipe protiv Radničkog u Nišu i istakao da crno-beli trenutno razmišljaju samo o utakmici protiv kragujevačkog Radničkog."Izuzetno težak teren za igru, bilo je teško kontrolisati loptu i igrati. Prezadovoljni smo pobedom. Jedna jako teška utakmica za nas. Ostalo nam je još 15 utakmica", rekao je Stanojević za Arenu sport posle utakmice u Nišu.

Fudbaleri Partizana pobedili su danas u Nišu ekipu Radničkog sa 2:0, u utakmici 22. kola Super lige Srbije.

Partizan je prvi na tabeli sa 62 boda, odnosno ima osam bodova više od Crvene zvezde koja danas dočekuje Čukarički. Na drugoj strani, tim sa Čaira je osmi sa 27 osvojenih bodova.

Posle meča u Nišu, crno-beli naredne nedelje prvo gostuju Sparti u Pragu u Ligi konferencija, a nakon toga dočekuju kragujevački Radnički.

"Mi sad trenutno mislimo o Kragujevu. Kragujevac je za nas sve. Spremićemo se naravno i za Prag, ali Kragujevac je taj koji nam život znači", rekao je Stanojević.

Trener Radničkog Radoslav Batak je na pitanje šta je trebalo da bude drugačije danas, odgovorio: "Poslednja tri minuta prvog poluvremena".

"Onda bi bio veći pritisak na Partizanu. Medjutim, oni su znalački to iskoristili na taj individualni kvalitet. Znamo da je Rikardo dobar u šesnaestercu, na skoku pogotovu, tako da nama ostaje da treniramo dalje i da se spremamo za predstojeće utakmice", rekao je Batak.

Radnički će u sredu gostovati Zvezdi u Kupu Srbije, dok će u narednom kolu domaćeg šampionata u goste Voždovcu.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track