PARTIZANOVO ČUDO OD DETETA, A IDOL MU LEGENDA ZVEZDE: Strahinja Pavlović otkrio da je zbog NEMANJE VIDIĆA uzeo broj 15
Foto: Starsport©, Dado Đilas

čista duša

PARTIZANOVO ČUDO OD DETETA, A IDOL MU LEGENDA ZVEZDE: Strahinja Pavlović otkrio da je zbog NEMANJE VIDIĆA uzeo broj 15

Fudbal -

Novi defanzivac Bazela oduševio na predstavljanju

Izjava Strahinje Pavlovića da mu je Nemanja Vidić sportski uzor, sigurno se neće dopasti onim najzagriženijim simpatizerima Partizana. A i kako bi, kada se radi o živoj legendi Crvene zvezde, najvećeg rivala.

Strahinja Pavlović
foto: Starsport

Strahinja Pavlović stigao je danas, poslednjeg dana prelaznog roka u Švajcarskoj, na pozajmicu u Bazel iz redova Monaka. Tu će dobiti priliku da igra, jer u redovima Kneževa nije osetio teren od novembra, kada je trenera Nika Kovača zamenio Belgijanac Filip Klemon.

U prvom predstavljanju navijačima Bazela Strahinja Pavlović istakao je da je srećan što je stigao u klub koji daje šansu mladim fudbalerima. A, onda je otkrio svoju vezu sa Nemanjom Vidićem.

Nemanja Vidić
foto: Profimedia

- Pozdrav, ja sam Strahinja Pavlović, došao sam iz Monaka i veoma sam srećan što sam ovde. Igram na poziciji levog štopera, fizički sam veoma jak i dobar na lopti. Volim agresivan fudbal i uvek sam spreman da pružim 100 odsto. Izabrao sam broj 15 na dresu zbog naše legende, čuvenog štopera Nemanje Vidića. On je moj dečački idol i zbog njega ću nosti taj broj. Volim da budem lider na terenu i van njega - objasnio je Pavlović.

Mladi i snažni Srbin mogao bi za Bazel da debituje već u nedelju u prvenstvenom meču na domaćem terenu protiv Lozane. Valja napomenuti da je Nemanja Vidić broj 15 nosio dok je bio kapiten Mančester junajteda.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track