VEČITI DERBI NEĆE BITI IGRAN 26. FEBRUARA: Kurir saznaje da je datum promenjen, kome to ide na ruku? ZVEZDI ILI PARTIZANU?
Foto: www.crvenazvezdafk.com

neka pobedi bolji

VEČITI DERBI NEĆE BITI IGRAN 26. FEBRUARA: Kurir saznaje da je datum promenjen, kome to ide na ruku? ZVEZDI ILI PARTIZANU?

Fudbal -

Crveno-beli i crno-beli igraće u nedelju 27. februara od 18.00 časova

Večiti derbi između fudbalera Crvene zvezde i Partizana, 166. po redu, neće biti igran 26. februara, kako je ranije najavljeno.

Prema saznanjima Kurira Zajednica superligaša promenila je termin i odlučila da derbi bude na programu u nedelju 27. februara. Zna se i termin, utakmica je zakazana za 18.00 časova na stadionu "Rajko Mitić".

Fk Crvena zvezda, Milan Borjan
foto: Starsport

Predstojeći večiti derbi ima veliki značaj za Crvenu zvezdu, ali i Partizan. U slučaju trijumfa crveno-belih razlika bi bila smanjena na podnošljivih dva boda minusa, dok bi pobeda Partizana praktično rešila prvenstvo i titulu posle četiri godine vratila u Humsku.

Još nije poznato hoće li biti dozvoljena puna poseta utakmici, odnosno da li će i dalje važiti sadašnje kovid mere, da na stadionima može da bude polovina gledalaca od mogućeg kapaciteta.

Aleksandar Katai, Bibras Natho, Derbi
foto: Starsport.rs

Prvi večiti derbi u sezoni, odigran 19. septembra 2021. na stadionu u Humskoj završen je bez pobednika, nerešenim rezultatom 1:1. Poveo je Partizan preko Bibarsa Natha u 36. minutu, a izjednačio je Aleksandar Katai golom u 83. minutu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track