LUDILO! NAPAD S FANTOMKOM NA JEDNOG OD ČELNIKA SRPSKOG FUDBALA! Da sve bude još gore meta napadača je čovek OD 70 GODINA!
Foto: Starsport

KATASTROFA

LUDILO! NAPAD S FANTOMKOM NA JEDNOG OD ČELNIKA SRPSKOG FUDBALA! Da sve bude još gore meta napadača je čovek OD 70 GODINA!

Fudbal -

Pre početka Skupštine Fudbalskog saveza Regiona zapadne Srbije, u Kragujevcu, na parkingu hotela, nepoznato lice sa fantomkom na glavi, napalo je fizički Mikicu Milosavljevića, predsednika Fudbalskog saveza Šumadijskog okruga, glasi potresna vest koju je prvi objavio Sportski žurnal.

Kako ovaj sportski list navodi na parkingu, prilikom izlaska Milosavljevića iz automobila, maskirano lice mu je zadalo udarac rukom, pa zatim i nogom, obraćajući mu se uz pretnje. Posle toga, predsednik zadobio je još dva udarca. U tom trenutku, delegati Skupštine koji su počeli da dolaze na skup, stali su u zaštitu Milosavljevića, pa je napadač pobegao.

Da sve bude još gore - fizički je napadnut čovek koji je navršio 70 godina...

- Još sam u šoku i razočaran događajem u Kragujevcu, povređen sam kao čovek. Nadležni organi preuzeli su istragu, nadzorne kamere sve su snimile i očekujem da će napadači brzo biti uhvaćeni - istakao je Mikica Milosavljević.

Kurir sport / Žurnal

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track