BUKTI RAT NA TVITERU PRED VEČITI DERBI! Partizan zaboravio Zvezdinu istorijsku pobedu! Sa Marakane su ekspresno odgovorili!
Foto: @starsport

usijanje na brdu

BUKTI RAT NA TVITERU PRED VEČITI DERBI! Partizan zaboravio Zvezdinu istorijsku pobedu! Sa Marakane su ekspresno odgovorili!

Fudbal -

Rat "večitih rivala" je počeo na društvenim mrežama, kao svojevrsna uvertira pred prvenstveni međusobni susret na Marakani, 27. februara.

Posle velikog uspeha i trijumfa u Pragu protiv Sparte, evrogolom Meniga, u Partizanu su se na Tviteru oglasi, da su pobede u Pragu, ali i ona u Dnjepropetrovsku protiv Dnjepra, jedine dve pobede nekog srpskog kluba na gostovanjima u evropskim kupovima.

Usledio je brzi odgovor Zvezde, i to preko Tviter naloga klupske televizije. U munjevitoj reakciji na Partizanov tvit, naveli su da uskoro obeležavaju tri decenije od prve prolećne evropske pobede srpskog kluba na gostovanjima u Evropi od raspada Jugoslavije.

Dakle, rat na tviteru već bukti i doveo je praktično do usijanja, a kako li će tek biti na terenu našeg najvećeg stadiona... Očigledno ima sve da pršti na terenu stadiona "Rajko Mitić". Partizan trenutno ima pet bodova prednosti, ulog će biti veliki, tako da fudbalski spektakl praktično zagarantovan!

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track