MAJKA ZVEZDE SITIJA DOBILA PESNICU U GLAVU! Nezapamćen skandal u Premijer ligi posle derbija Siti - Totenhem! VIDEO
Foto: Profoimedia

ENGLEZI ZGROŽENI

MAJKA ZVEZDE SITIJA DOBILA PESNICU U GLAVU! Nezapamćen skandal u Premijer ligi posle derbija Siti - Totenhem! VIDEO

Fudbal -

Vodeći tim u engleskoj Premijer ligi mančlester siti neočekivano je poražen na svom terenu od Totenhema, što je izazvao bes domaćih navijača i slavlje gostujućih iz severnog Londona.

Ceo meč za domaćin tim je odigrao i 21-godišnji Fil Foden, jedan od najdarovitijih mladih fudbalera u Engleskoj. Dok je mladi fudbaler "građana" prolazio holom AO arene u Mančesteru, neki od prolaznika koji su se tu zatekli i uputili su niz provokacija na Filov račun koji je prvobitno samo prošao pored njih u pratnji obezbeđenja i ušao u jednu prostoriju.

Ipak, zatim se u sukob umešala njegova majka Kler, koja je imala šta da kaže provokatorima koji nisu prestajali sa uvredama na račun njenog sina, pa je zatim i fizički nasrnula na njih. Međutim, jedan od provokatora ju je udario pesnicom u lice, što je zgrozilo britansku javnost!

Inače, majka mlade zvezde Sitija je i od ranije poznata britanskoj javnosti po incidentima u alkoholisanom stanju. Ipak, ovoga puta javnost je potpuno stala na njenu stranu, gde su svi mahom isticali da je potpuno sramotno ovako nasrnuti na jednu ženu, koja je samo htela da brani svog sina.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track