NEJMAR BI KARIJERU ŽELEO DA ZAVRŠI U SAD! Tamo je kraće prvenstvo, sa tri, četiri meseca odmora... Veoma želi da zaigra u MSL ligi
Foto: Profimedia

bomba iz pariza

NEJMAR BI KARIJERU ŽELEO DA ZAVRŠI U SAD! Tamo je kraće prvenstvo, sa tri, četiri meseca odmora... Veoma želi da zaigra u MSL ligi

Fudbal -

Slavni Brazilac ne namerava da se vraća u domovinu, a Pari Sen Žermenu ostaje do isteka ugovora 2025. godine

Brazilski fudbaler i igrač Pari Sen Žermena Nejmar rekao je da bi "veoma želeo" da zaigra u MSL-u, Severnoameričkoj fudbalskoj ligi, na kraju svoje karijere.

- Zaista želim da igram u Sjedinjenim Američkim Državama barem jednu sezonu. To je kraće prvenstvo, sa tri, četiri meseca odmora - rekao je Nejmar za Podkast "Fenomenos".

Nejmar je mnogo manje sklon da svoju karijeru završi u Brazilu, kao većina njegovih sunarodnika.

- U Brazilu? Ne znam. Nekad želim, nekad ne - rekao je Nejmar, koji se skoro požalio da mu u domovini ne daju na značaju koji zaslužuje.

Nejmar
foto: Profimedia

Prošlog maja Nejmar je produžio ugovor sa Pari Sen Žermenom do 2025, a tada će napuniti 33 godine.

- Ponekad se šalim sa prijateljima i kažem da je idealno vreme da se završi karijera sa 32 godine. Ali iskreno ne znam. Igraću sve dok se budem osećao dobro, i psihički i fizički. Što se tela tiče mislim da imam još nekoliko godina. Ali kada je glava u pitanju, koja je i najvažnija, uvek moraš da se osećaš dobro. U stvari, nisam sebi odredio godine za penziju - rekao je Nejmar, precizirajući da će sigurno igrati do isteka ugovora sa PSŽ-om.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track