IZGUBIO JE VID U STRAŠNOJ NESREĆI! Lice mu je bilo POTPUNO UNIŠTENO, a posle 11 operacija opet je profesionalni fudbaler (VIDEO)
Foto: Profimedia/Printscreen

nestvarna priča

IZGUBIO JE VID U STRAŠNOJ NESREĆI! Lice mu je bilo POTPUNO UNIŠTENO, a posle 11 operacija opet je profesionalni fudbaler (VIDEO)

Fudbal -

Nestvarna priča nam dolazi iz Turske, a glavni lik je Omar Elabdelui (30) koji se rasplakao nakon utakmice njegovog Galatasaraja protiv Goztepea.

Galatasaraj je na gostovanju pobedio rezultatom 3:2, a Elabdelui je odigrao čitavu utakmicu.

Ništa od toga ne bi bilo čudno da Omar iza sebe nema katastrofalno težak period.

Malo ko je verovao da će se desni bek vratiti fudbalu posle onoga što mu se dogodilo u novogodišnjoj noći, 31. decembra 2020. godine kada je čak izgubio vid.

Norvežanin je tokom dočeka nove 2021. godine bio na proslavi na kojoj su bila prisutna i pirotehnička sredstva. Nažalost, jedna naprava je fudbaleru eksplodirala dok ju je držao u rukama.

Njegovo lice je bilo potpuno unakaženo, a doktori su kao najjeziviju posledicu pominjali mogućnost da do kraja života ostane slep.

Elabdelui je podvrgnut brojnim operacijama, tačnije, 11 puta je pod nož išao fudbaler i na kraju su lekari uspeli da sačuvaju njegov vid. Usledio je ozbiljan oporavak, a desni bek se u potpunosti vratio fudbalu.

Bivši fudbaler Olimpijakosa, pre utakmice protiv Goztepea, poslednji meč je odigrao 26. decembra 2020. godine, a posle svega kroz šta je prošao ni ne čudi što je nakon što je sudija označio kraj briznuo u plač.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track