ZMAJEVI GOSTUJU DAVLJENIKU: Linta očekuje težak meč protiv Radničkog u Kragujevcu
Foto: Starsport©

SUPERLIGA SRBIJE

ZMAJEVI GOSTUJU DAVLJENIKU: Linta očekuje težak meč protiv Radničkog u Kragujevcu

Fudbal -

Trener fudbalera Voždovca Aleksandar Linta rekao je danas da očekuje tešku i zahtevnu utakmicu protiv Radničkog 1923, ali je i dodao da je optimista pred meč Super lige Srbije.

"Očekuje nas sigurno jedan težak i zahtevan meč. Za Radnički je sada naročito važno, posebno što igraju kod kuće. ;Može se reći da su kiksnuli na startu prolećnog dela, posle su imali i teško gostovanje Partizanu i mi sada dolazimo kao protivnik i utakmica koja je za njih možda i najvažnija, ako žele da zadrže status superligaša", rekao je Linta, prenosi klub.

Fudbaleri Voždovca u petak gostuju kragujevačkom Radničkom, u utakmici 24. kola Super lige Srbije.

Кragujevčani se trenutno nalaze na začelju tabele domaćeg šampionata sa 16 bodova, dok je Voždovac u plej-of zoni i sa 30 bodova zauzima šestu poziciju.

"Znamo da će biti napeto, ali smo spremni i ja sam generalno optimista", naveo je Linta.

Linta se osvrnuo i na svoj boravak u Кragujevcu protekle sezone i naveo da ga za taj grad vezuju "lepe uspomene, mnogo prijatelja i dragih saradnika".

"Ne sumnjam da će kragujevačka publika znati da ceni sve što sam ja uradio za klub i grad. Iako nisam imao sreće zbog situacije sa virusom da na stadionu vidim i čujem 'crvene djavole', njihovu podršku sam uvek osećao i mnogo mi je značila dok sam predvodio ekipu ka plasmanu u najviši rang", rekao je Linta.

"Taj grad diše za fudbal i zaista zaslužuje da igra Super ligu i ja im to od srca želim, ali posle utakmice s Voždovcem pa nadalje", poručio je 46-godišnji stručnjak.

Meč između Radničkog i Voždovca zakazan je za petak s početkom u 14.00.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track