DELIJE U ŠOKU ZBOG KLINCA SNAGATORA: Pogledajte detalj iz Zvezdine svlačionice koji je ZAPREPASTIO NAVIJAČE posle derbija (FOTO)
Foto: Instagram/milan_pavkov_9

treniralo se

DELIJE U ŠOKU ZBOG KLINCA SNAGATORA: Pogledajte detalj iz Zvezdine svlačionice koji je ZAPREPASTIO NAVIJAČE posle derbija (FOTO)

Fudbal -

Računajući i bonuse, transfer Nemanje Motike, koštaće Zvezdu i do 2.500.000 evra...

Momak koji će 20. marta da napuni 19 godina, na 166. večitom derbiju je proveo tek nekoliko desetina sekundi na terenu, ali je uspeo da impresionira navijače crveno-belih nakon meča.

Aktuelni šampion i drugoplasirana ekipa na tabeli Super lige slavila je pobedu u najvećoj utakmici srpskog fudbala, a kako to obično i bude, fudbaleri pobedničke ekipe su nakon slavlja sa navijačima, atmosferu preneli u svlačionicu gde je nastala fotografija koja je šokirala pristalice ekipe iz Ljutice Bogdana.

Na zajedničkoj fotografiji, Nemanja Motika (šorc sa brojem 17) je u potpunosti ukrao šou fizičkom pripremom koja je na vrhunskom nivou.

FK Crvena zvezda, Crvena zvezda, Nemanja Motika
foto: Instagram/milan_pavkov_9

Osamnaestogodišnjak je pozirao tako da se svaki mišić ocrtao, a navijači su na društvenim mrežama odmah primetili njegovu građu koja je mnoge od njih šokirala.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track