ZAUSTAVITE TOG KU**INOG SINA PUTINA! Bivši igrač Liverpula jedva pobegao iz Moskve: Pošaljite oružje da možemo da se branimo!
Foto: Porofimedia

ukrajinac kipti od besa

ZAUSTAVITE TOG KU**INOG SINA PUTINA! Bivši igrač Liverpula jedva pobegao iz Moskve: Pošaljite oružje da možemo da se branimo!

Fudbal -

Pomoćni trener Dinama iz Moskve, Ukrajinac Andrej Voronjin, otkrio je kako je uspeo da pobegne iz Moskve . Bivši fudbaler Liverpula, Leverkuzena, Herte, Dinama bio je sa porodicom u prestonici Rusije kada je počela invazija na Ukrajinu.

"Sklonili smo se iz Moskve pre nego što je postala totalno blokirana. Nismo mogli da sletimo u Diseldorf, pa smo leteli preko Amsterdama. Moj otac, tašta, moja supruga i deca su sada ovde", rekao je Voronjin za "Bild".

Ukrajinac je zamolio Nemce za pomoć.

"Zaustavite tog ku**inog sina Putina, pomozite izbeglicama. Pošaljite oružje kako bismo mogli da se branimo. Ponosan sam na svoju zemlju. Imamo divne gradove, sjajne ljude. Nastavićemo da se borimo i pobedićemo, ali cena je jako visoka. Svi ti mrtvi ljudi..."

Voronjin ozbiljno razmišlja da se vrati u Ukrajinu.

"Teško je sve to podneti. Pokušavam da pomognem. Novcem, čime god. I ne znam da li bi trebalo to da kažem, ali da sam sada u Ukrajini, verovatno bih i ja imao oružje u rukama", iskern je Voronjin.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track