TERZIĆ ZAPANJEN INSINUACIJAMA IZ KOMŠILUKA NA KOREOGRAFIJU DELIJA: Kakve imaju veze "Maratonci" i grobari sa Ukrajinom?
Foto: Starsport, Zorana Jevtić

topalovići

TERZIĆ ZAPANJEN INSINUACIJAMA IZ KOMŠILUKA NA KOREOGRAFIJU DELIJA: Kakve imaju veze "Maratonci" i grobari sa Ukrajinom?

Fudbal -

Generalni direktor Crvene zvezde pojasnio potez navijača

Koreografija navijača Crvene zvezde na početku utakmice između Crvene zvezde i Partizana (2:0) nije mogla u početku jasno da se razjasni. Pojedini mediji iz regiona protumačili su je zlonamerno, kao podršku Delija Rusiji, na štetu Ukrajinaca. Situaciju je razjasnio Zvezdan Terzić, generalni direktor kluba iz Ljutice Bogdana.

Delije
foto: Starsport

Da pojasnimo, Delije su na početku meča razvile koreografiju groblja pod mesečinom i vedrim nebom, posle kojeg se pojavila šetalica i lik iz filma "Maratonci trče počasni krug", sa porukom: "Dobro veče".

Crvena zvezda, Milan, Zvezdan Terzić
foto: Nemanja Nikolić

- Naši navijači su stvarno kreativni i često šalju neke poruke kroz rebuse koje ni ja kao prvi čovek ne mogu da rešim. Nije mi bilo u startu jasno šta to znači, pa sam pitao. Posle 30 minuta mi je stiglo 100 poruka i odgovorio sam da ne znam - istakao je Zvezdan Terzić i nastavio:

- Na kraju su mi objasnili da je to kultna scena iz "Maratonaca" kada onaj dolazi i kaže "Dobro veče" i grobari se razbeže. Topalovići su grobari, a to je sinonim za navijače Partizana. Gde su oni tu uvukli Ukrajinu u tu priču, meni nije jasno. Kakve imaju veze "Maratonci", grobari i "dobro veče" sa Ukrajinom? Nema nikakve veze.

Delije
foto: Kurir sport

Pojasnio je ponovo Zvezdan Terzić. Protumačio severnu tribinu na početku 166. derbija.

- Kada se prikazuje mrak, sahrana, mesečina i te boje... Nema nikakve veze sa Ukrajinom. Neprijatelji Srbije stalno pokušavaju da tumače stvari na način na kojim njima odgovara - zaključio je direktor Crvene zvezde.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track